فعالیت قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی در مناطق سیل‌زده 1398/02/27

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل ار روزنامه صبح نو، بیش از یک ماه از وقوع سیل در استان‌های مختلف کشور می‌گذرد. تاکنون نهادها، ارگان‌های امدادی، خیریه‌ها و گروه‌های جهادی زیادی برای کمک به مردم آسیب‌دیده راهی استان‌های مختلف شده اند. گلستان، مازندران، لرستان و خوزستان ازجمله استان‌هایی هستند که بیشترین آسیب ناشی از وقوع سیل را دیده اند و به طبع بیشتری کمک‌ها روی این استان‌ها متمرکز شده اند. با وقوع سیل در شهرستان پلدختر استان لرستان، کانون توجهات از گلستان به این سمت جلب شده و در اندک زمانی پس از وقوع سیل، پلدختر پر شد از مردم و گروه‌هایی که برای کمک به هموطنانشان راهی لرستان شده بودند. از آنجا که لرستان استان بالادستی خوزستان به شمار می‌آید، روشن بود خیلی زود سیلاب‌ها و روان آب‌هایی که لرستان را درنوردیده بودند، وارد خوزستان می‌شوند. پس، قبل از رسیدن سیلاب‌ها به خوزستان، نیروهای جهادی و ارگان‌های دولتی و نظامی راهی خوزستان شدند تا حجم خسارات وارده را کمتر کنند. حالا با عبور سیلاب‌ها از خوزستان، کم کم سطح آب در بسیاری از مناطق پایین آمده و اهالی بومی به محل سکونت خود بازگشتند. با وجود این، یکی از گروه‌هایی که در مناطق سیل‌زده اقدامات فراوانی انجام داده و تأثیر بسزایی بر بهبود اوضاع گذاشته است، قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی است.