چگونه خلاقیت و بهره‌وری در کدنویسی را افزایش دهیم 1398/02/16

به گزارش خبرنگار حوزه‌ دانشگاه‌های جهان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بوست نوت یک اپلیکیشن رایگان و اوپن سورس برای یادداشت‌برداری است که مخصوص برنامه‌نویسان طراحی شده است. برنامه‌نویس می‌تواند یادداشت‌های جدید را به شکل مارک‌داون یا اسنیپت ایجاد کند. مارک‌داون برای ساخت هر نوع سند متنی استفاده می‌شود و اسنیپت نیز یک ویرایشگر متنی برای کدنویسی در اختیار کاربر قرار می‌دهد.
بوست نوت در هنگام ایجاد و ویرایش یادداشت‌های مارک‌داون، یک پنل اضافی در سمت راست صفحه ایجاد می‌کند تا همزمان با نوشتن قالب‌بندی یادداشت را به شکل پیش‌نمایش به کاربر نشان دهد.

مارک‌داون یک زبان قالب‌بندی متن و یک ابزار تبدیل متن به اچ‌تی‌ام‌ال است که اجازه می‌دهد کاربران متن را به صورت ساده وارد کنند و سپس به صورت خودکار آن را به متن غنی تبدیل کنند.
اسنیپت‌ها یا تکه ـ کدها یک اصطلاح برنامه‌نویسی است که برای قطعات کوچک و قابل‌استفاده مجدد از کد به‌کار می‌رود. تکهکدها باعث می‌شوند تا در وقت برنامه‌نویس صرفه جویی شود.
شخصی‌سازی کلیدها، توانایی تغییر فونت و رابط کاربری ساده از دیگر ویژگی‌های این اپلیکیشن است. بوست نوت علاوه‌بر نسخه تحت‌وب در قالب اندروید، iOS، لینوکس و مک‌ نیز ارائه شده است.
طبقه بندی خبری:
تست